26 mars 2008

En till doktor

Idag har jag varit hos herr doktor. Han kunde inte hitta något specifikt tecken på att det är vad jag tror att det är. Men några tabletter och ett samtal med en specialist kommer nog göra susen. Nu behöver jag i alla fall inte klia sönder mig helt och hållet varje natt.

Och så lekte jag frisör också. På riktigt. Med en riktig sax och kam! Jag är faktiskt nöjd med resultatet också =) så stolt över att våga klippa någons hår... För mig är det en ganska viktig grej att vara nöjd med själv, håret alltså, så jag vågar ju inte slänga en sax i ngn randompersons hand och be honom/henne klippa mig... Men jag kanske inte är random, om man tänker efter.

Har haft ont i magen tre kvällar i rad nu... eller fyra kanske det är... Hur som helst... Det är jobbigt. Blir så trött. Det är säkert för att jag vet att skolan börjar på måndag. Jag vill inte. Jag klarar mig utan skolan. Det är inte så noga. Bara jag gör klart allt jag tagit åt mig så är det bra sen. Orkar inte 100%... orkar knappt 90%... Och det är skönt att inte köra på full gas hela tiden, då får man inte så stora förväntningar på sig nästa gång och då kan man liksom köra sitt eget race, inte för att övertyga någon, utan bara för min egen skull... Det är ju liksom mitt liv. ingen annans.

Det blev en promenad upp på högen också. Massa smältande snö gjorde det ganska äventyrligt att gå i Trappan, och vägen nerför var ganska slirig också... Med rätt sällskap så blev det en väldigt fin dag idag. På alla möjliga sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar